On sitten helppo ja yksinkertainen ohje.

Tarvitaan:

- Kanansiipelöitä niin paljon kun on halua.

- Origanoa, rosmariinoa, kuivattua ruohosipulia, suolaa, mustaa pippuria, laakerinlehti, 1/2-1 sitruuna, unohtamatta ruokien kuninkaallista: oliiviöljyä ( kaiken a ja o ) ja viimeisenä mutta ei vähäisenä, valkoviini.

Laita siipelöiset kauniisti riviin uunivuokaan, lurauta öljy, sitruunamehu ja valkoviini päälle, jonka jälkeen hieraise mausteet mukaan.

Peitä vuoka, laita uuniin n. 150 asteeseen, kun siipelöiset alkavat olla kypsiä, ota vuuasta kupu pois, ja anna ruuan ruskistua ihanan rapeaksi, lisäten ytyä uuniin n. 200 asteeseen.

Kannattaa olla tarkkana kuin porkkana, ettei neste kuivu ihan totaalisesti.

Kuinka paljon mausteita laittaa, sen saapi jokainen oman makuaistinsa mukaan päättää. Viiniä ehkäpä lasillinen, ja toinen puolikas vielä siihen päälle. Lopulla sitten tekeepi ihan minkä oikeaksi katsoo...

BUON APPETITO !!!